Door Oefening Sterk

Gymnastiek

Fienian van Meurs

(recreatiegym en selectie turnen)    

 

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

T                                                                                                                  

Child Female Light
Van mijn 4e tot mijn 24e heb ik met ontzettend veel plezier op de recreatiegym gezeten. Ik vond alle toestellen altijd erg leuk, maar als ik de gymzaal in kwam en zag dat de brug er stond, was ik helemaal enthousiast; Lekker zwaaien en buikdraaien oefenen. Natuurlijk wilde ik aan iedereen laten zien wat ik had geoefend tijdens de lessen en daarom deed ik altijd mee aan wedstrijden.
Ook heb ik 2 jaar in de turnselectie getraind en een aantal jaar op de jazzdans gezeten. Nadat ik een paar jaar geassisteerd heb bij de recreatiegym, ben ik vanaf 1999 zelf les gaan geven. Ik ben gestart met een paar groepen meisjes van de recreatiegym. Nu geef ik les aan alle recreatiegroepen, behalve de peutergym. Iedereen vanaf 4 jaar tot en met de middelbare school kan dus bij mij terecht om iedere week een uurtje te gymmen. Ook jongens zijn van harte welkom!
Ik vind het enorm leuk om kinderen steeds nieuwe dingen te leren en te zien dat dit na hard oefenen steeds beter gaat. Natuurlijk is het ook belangrijk dat iedereen veel plezier heeft tijdens de lessen.
Naast recreatiegym geef ik training aan meisjes uit de onderbouw (8 t/m 12 jaar) van onze turnselectie. Ook de jonge talenten van onze voorbereidingsgroep voor de selectie (6 t/m 8 jaar) krijgen les van mij. Aan deze groepen training geven, vind ik fantastisch om te doen. Ze de juiste techniek van een onderdeel bijbrengen, blijft een leuke uitdaging. Van de meisjes wordt veel doorzettingsvermogen en lef gevraagd. Het is dan bijzonder mooi om te zien dat ze na veel trainen een onderdeel zelfstandig kunnen en durven uit te voeren.

 

 

Gert Dorsman

(selectie turnen)    

 

 

T                                                                                                                                                      

Gert
Ik geef al ongeveer 18 jaar les aan de turnselectie van DOS. In mijn jonge jaren heb ik ook intensief geturnd in de jongensselectie van DOS. Zowel mijn vader als moeder hebben jaren geturnd en lesgegeven bij DOS, dus ik kom uit een echt turngezin. Ik vind, ondanks dat ik ook erg graag tennis, turnen de allermooiste sport die er is!!
Het lesgeven aan de selectie doe ik altijd met heel veel plezier omdat het een geweldige groep meiden is met veel talent. Daarom vind ik het erg leuk om die meiden beter te laten presteren. Dit is de afgelopen jaren, mede met behulp van andere trainers,  goed gelukt. Kijk maar eens naar de resultaten die wij leveren!
Ik hoop nog heel lang met deze leuke groep meiden te mogen werken. Belangrijk is dat we naast heel hard trainen ook heel veel plezier hebben.

 

 

Carla Jagers  

(Trimfit)                                                                                                                                                                           

 

T                                                                                                                  

Child Female Light
 

In 1983 verhuisd vanuit Groningen naar Schoonhoven. Net de ALO afgerond en via oud voorzitter Huub bij DOS terechtgekomen. Vanaf september de lessen van Gert Dorsman senior overgenomen en op dit moment nog steeds met veel plezier werkzaam bij DOS.

Tot 1999 kleutergym tot 55plussers en aerobics gegeven. Door mijn wisseling van baan hebben in het begin Saskia de Regt, Fienian van Meurs en Marieke van der Linde mijn uren overgenomen. Uiteindelijk heeft Fienian de recreanten uren overgenomen en staat nog steeds met veel enthousiasme voor deze groepen.

Nog langere tijd aerobics gegeven, maar helaas vorig jaar door een blijvende enkelblessure, met pijn in mijn hart, moeten stoppen. Op de woensdagavond geef ik nog steeds les aan de dames en heren trimfit. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Sporten op je eigen tempo. Gezelligheid en het samen sporten staat bij ons hoog in het vaandel.

Daarnaast al jaren actief als sporttechnisch medewerker en sinds vorig jaar definitief in het bestuur.

DOS gymnastiek is een deel van mijn leven geworden en ik hoop nog lang bij deze enthousiaste groep te blijven.

 

 

Saskia de Regt

(selectie turnen)                                                                                                                                                              

 

 

T                                                                                                                                                      

Child Female Light
Mijn naam is Saskia Nobel – de Regt. Samen met mijn man en onze tweeling (Femke en Milan) wonen we in Lopik. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs, voornamelijk bovenbouw, en als hobby’s heb ik hardlopen en bootcampen.

Vroeger als 5-jarig meisje ben ik op de gym gegaan. Toen ik op mijn 7de bij de clubkampioenschappen 1ste werd, werd ik uitgenodigd voor de selectie. Dat heb ik vele jaren gedaan. Daarnaast ben ik op een gegeven moment gymlessen aan de recreatiegroepen gaan geven. Al snel volgde ook de selectie. In 2012 ben ik met lesgeven gestopt i.v.m. de zwangerschap van de tweeling. Sinds november 2014 geef ik ongeveer 1x per maand weer les aan de selectiegroep op vrijdag.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Sponsor worden

Onze Sponsors

Alle logos genieten copyright bescherming van hun respectievelijke eigenaren.

DOS Gymnastiek Vereniging
Schoonhoven