Back to Top

DOS Gymnastiek

Gym

Turnen

Trimfit

Verzoek tot sponsoring

WAAROM SPONSOREN?

In de sport wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van ontdekte talenten. Dat gebeurt ook bij Gymnastiekvereniging DOS. We bieden goede omstandigheden en veel mogelijkheden voor ambitieuze turners om zich verder te ontwikkelen en het maximale te halen uit hun sportcarrière. Maar het verwezenlijken van die ambities kost geld. Omdat DOS haar maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft in de Schoonhovense gemeenschap en omgeving is de contributie van haar leden op een betaalbaar niveau. Dit willen we graag zo houden om iedereen de kans te geven te kunnen gymmen. Immers gymnastiek is de basis van iedere sport en biedt je de mogelijkheid tot een leven lang bewegingsplezier. Het is voor ons als vereniging niet mogelijk de vereniging draaiende te houden en de sportieve ambities te verwezenlijken alleen op basis van de contributies. Daarom zijn we blij met onze sponsors. DOS is opzoek naar sponsors, die zich voor meerdere jaren aan ons willen verbinden, om de nodige voorzieningen binnen de vereniging te financieren.

 

Elke sponsor heeft zijn eigen beweegredenen om te sponsoren, maar wanneer u DOS sponsort, heeft u een groot bereik om uw naamsbekendheid te vergroten en/of te onderhouden. De vereniging biedt verschillende pakketten aan. Zo kan iedereen kiezen voor het pakket dat het beste bij hem of het bedrijf past. Het sponsorprogramma is bedoeld voor de breedtesport zoals peutergym, recreatiegym, trimfit tot het selectieturnen. Verder willen we de komende jaren de basis leggen voor de juiste faciliteiten die nodig zijn om het gymnastiekonderwijs in de breedste zin van het woord te ondersteunen. In het volgende overzicht vindt u de verschillende sponsor- en andere ondersteuningsmogelijkheden

Pakket                Kosten  

U ontvangt

Route 100 € 100,- 1 jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl + vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Brons € 200,-

1 jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl +vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Additioneel: doorklik naar eigen website

 Zilver € 350,-  1 jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl +vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Additioneel:
doorklik naar eigen website
3x spotlight op facebook 
 Goud € 750,- 

2 jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl +vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Additioneel:
doorklik naar eigen website
3x spotlight op facebook 
logo op de t-shirts trainers
VIP bij lustrumvieringen

Diamant

Aanschaf turn – speltoestellen

en /of audioinstallatie

€ 1990,- 2 jaar naamsvermelding op www.dosgymnastiek.nl +vermelding in Dosnieuws-flitsen (6x p/jr)
Additioneel:
doorklik naar eigen website
3x spotlight op facebook 
logo op de t-shirts trainers
VIP bij lustrumvieringen
Hoofd artikel in de Nieuwsflits + persmoment 

 

SPONSOR WORDEN?

Maar u kunt ook zelf contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.